Welkom bij Steriel Schoonmaakbedrijf

Schoonmaken van alle hoeken inclusief moeilijk bereikbare plaatsen

Vuile hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen kan voor een ongezonde omgeving zorgen. Daarnaast heeft u niet altijd even tijd om die plaatsen schoon te maken. Op uw verzoek kunnen wij het in orde maken..

 

Schoonmaak is onze passie. Tot onze diensten behoren het schoonmaken voor hulpbehoevende, kantoren, particulieren. Naast de traditionele diensten die we bieden zijn we ook Schoonmaak coach.

Schoonmaken kost tijd die u niet heb. U kunt dit uit handen geven aan ons. Wij bezorgen u een schone woning en bij bedrijfspanden een schone werkomgeving voor uw medewerkers. Schoonmaken is goed voor het onderhoud van uw spullen en voor de hygiëne in huis en bedrijfspand. Voor elk schoonmaakklus hebben wij speciale schoonmaakmiddelen die voor een schone omgeving zorgt.


Schoonmaak coach. De naam spreekt voor zich. Coaching krijgen voor schoonmaakwerkzaamheden. We hebben marktonderzoek gedaan waaruit blijkt dat er veel behoefde is aan coach voor schoonmaakwerkzaamheden. Aan wie bieden wij coaching aan? Wanneer kan de behoefde aan coaching ontstaan? Coaching bieden wij zowel aan hulpbehoevende, bedrijven en particulieren. De behoefde aan coaching kan ontstaan bij weinig financiële middelen. Schoonmaak coach zijn voor mensen die behoefde heeft aan motivatie om eigen schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Dit levert kosten besparing op schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaken op de door u toegewezen plaats middels een plannenkaart.

Een plannenkaart is heel belangrijk. Hierin bepaal u welke plaatsen schoongemaakt moet worden. Samen maken we een plannenkaart zodat u altijd gegarandeerd een schone omgeving zal krijgen.

Schoonmaken met uw producten en op verzoek onze producten.

 Voor particulieren en hulpbehoevende maken we gebruik van uw schoonmaak producten. Indien u niet beschikt over de juiste  producten en materialen zullen we in overleg de juiste producten aanschaffen. Dat geldt ook voor bedrijven.

 

E-mailen
Bellen